Kosten

Je huis verkopen via Makeldirect is voordeliger dan via een traditionele makelaar. Logisch; je gaat immers veel meer zelf doen. Bij ons betaal je geen courtage (een percentage van de verkoopprijs), maar één vast tarief.

Bij Makeldirect kun je kiezen uit drie pakketten om jouw woning te verkopen:

  1. 1. Basispakket

Als je voor het basispakket kiest, dan komt er een NVM makelaar jouw woning opnemen. Daarnaast geeft de makelaar advies over de prijs, strategie en de woningmarkt en maakt hij een juridisch dossier op. Jouw woning wordt gepubliceerd op diverse websites waaronder Makeldirect, Funda en op sociale kanalen. Je ontvangt een ‘Te koop’-bord en kunt deelnemen aan de open huizen dag. Als je woning is verkocht zorgt de NVM makelaar ook voor de onderhandelingen en de koopakte. Zo weet je altijd zeker dat je jouw huis op de juiste manier verkoopt.

  1. 2. Basispakket inclusief verkoopversneller

Dit pakket is hetzelfde als het basispakket, alleen is het mogelijk om extra opties bij te boeken. Je kunt kiezen uit professionele fotografie, twee plattegronden (2D/3D) en/of aanbiedingsteksten.

  1. 3. Basispakket inclusief verkoopversneller turbo

Dit pakket is ook hetzelfde als het basispakket, maar in dit pakket zitten de opties aanbiedingsteksten, woningfotografie, plattegronden en 360 graden fotografie standaard erbij inbegrepen.

Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Dan kun je ons ook een vraag per e-mail stellen of direct via de chatbox

Neem contact op

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar