Wie zijn wij

Makeldirect is een online makelaar. Met onze landelijke dekking hebben wij altijd een lokale makelaar voor je klaar staan. Deze lokale makelaar

komt bij je langs om je woning op te nemen en de gegevens die je hebt ingevuld in je dossier te controleren. Naar aanleiding van het bezoek aan je woning  geeft hij een prijsadvies af. Vervolgens plaatsen wij je woning voor je op funda en sturen we je een ‘te koop’-bord. Nu is het wachten op kijkers. Deze kijkers komen via telefoon of e-mail bij ons binnen. Wij sturen de gegevens aan je door. Je neemt vervolgens zelf contact met ze op en plant een afspraak voor een bezichtig ing. Mocht het tot onderhandelingen komen, dan nemen we dat voor je uit handen. Uiteraard houden we je goed op de hoogte tijdens de onderhandelingen en ben jij in control. Vervolgens stellen wij het koopcontract voor je op en sturen deze aan je ter controle. Ten slotte ga je zelf naar de notaris voor de overdracht. Gefeliciteerd! Je woning is verkocht.

 

Wat als ik mijn woning niet verkoop

Hierin onderscheiden wij ons van andere online makelaars. Als je na een tijdje merkt dat zelf verkopen toch niet bij je past en je liever toch een makelaar inschakelt, kun je eenvoudig contact opnemen met de lokale makelaar die bij je thuis is geweest. Hij heeft tijdens zijn bezoek een cheque bij je achtergelaten t.w.v. €350,-. Deze cheque kun je weer bij hem inleveren en geeft recht op €350,- korting op de courtage. Jullie kennen elkaar al en de makelaar is bekend met je woning. Samen bepalen jullie een nieuwe strategie en zetten jullie je woning opnieuw in de markt. 

Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Dan kun je ons ook een vraag per e-mail stellen of direct via de chatbox

Neem contact op

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar