Huis verkopen in Groningen

Snel je huis verkopen in Groningen? Het kan met Makeldirect! Wanneer je besluit je huis te verkopen in Groningen, ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar. Maar hoe vind je een goede makelaar? Waar let je precies op als je je huis wilt verkopen in Groningen? Het zijn vragen die Makeldirect voor je kan beantwoorden. Met Makeldirect ga je zelf je huis verkopen in Groningen. Dit is niet alleen gemakkelijk, het bespaart je ook veel geld. Je betaalt namelijk geen makelaarscourtage. Je voordeel loopt dan ook al gauw op tot duizenden euro’s. Ben je benieuwd hoe zelf je huis verkopen in Groningen in zijn werk gaat? Wij vertellen je er graag alles over.

Zelf huis verkopen Groningen

Zelf je huis verkopen in Groningen is eenvoudig. Wij leggen graag uit hoe wij te werk gaan. Allereerst is het goed om te weten dat Makeldirect een internetmakelaar is. Dit betekent dat je meer actief bent bij de verkoop van je woning. Een traditionele full service makelaar neemt vaak het gehele proces op zich. Bij Makeldirect verzorg je de aanbiedingstekst. Ook zorg je voor goede foto’s en plan je de bezichtigingen in. Blijkt het in de praktijk dat je toch nog hulp wenst te gebruiken? Geen probleem! Makeldirect is een aangesloten NVM Makelaar en staat altijd voor je klaar. Zelf je huis verkopen in Groningen wordt hiermee een stuk gemakkelijker dan je misschien van tevoren had verwacht.

Je huis verkopen in Groningen met onze pakketten

Wil je je huis verkopen in Groningen met Makeldirect? Dan heb je de keuze uit drie pakketten. Je bent helemaal vrij in het soort pakket dat je kiest. Makeldirect biedt een basispakket, een basispakket inclusief verkoopversneller en een basispakket inclusief verkoopversneller turbo. Wij lichten de verschillende pakketten graag toe. Zo weet jij direct welk pakket het beste bij jou past.

•          Basispakket
Het basispakket is het meest eenvoudige pakket van Makeldirect. Kies je voor dit pakket? Dan komt er een NVM Makelaar langs om je woning op te nemen. Er wordt vervolgens een prijsadvies afgegeven. Ook wordt je woning ter promotie gepubliceerd op diverse websites zoals Funda. Zijn er potentiële kopers? Dan neemt de lokale NVM makelaar de onderhandelingen voor zijn rekening. Ook zorgt hij ervoor dat de koopakte wordt opgesteld. Je huis verkopen in Groningen is nog nooit zo makkelijk geweest.

•          Basispakket inclusief verkoopversneller
Meer uitgebreid is het basispakket inclusief verkoopversneller. Uiteraard profiteer je van dezelfde diensten als wanneer je voor het basispakket kiest. Hier bovenop komt het feit dat het mogelijk is om extra diensten af te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele fotografie of het schrijven van de aanbiedingstekst.

•          Basispakket inclusief verkoopversneller turbo
Dit pakket is hetzelfde als het basispakket. Echter profiteer je van meerdere extra’s. Deze extra’s zijn de aanbiedingsteksten, woningfotografie, plattegronden en 360 graden fotografie.

Zelf je huis verkopen in Groningen met Makeldirect

Wil je je huis wilt verkopen in Groningen met Makeldirect? Dan starten wij een helder traject. Allereerst dien je je aan te melden op de website. Wanneer je een verkooppakket hebt gekozen, krijg je toegang tot je persoonlijke klantendossier. In dit klantendossier kun je alle gegevens van je woning beheren. Vervolgens neemt een lokale makelaar contact met je op, en doet de opname van je woning. Ook geeft hij een prijs af en controleert hij alle ingevoerde gegevens. Je huis verkopen in Groningen wordt hiermee een stuk gemakkelijker.

Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Dan kun je ons ook een vraag per e-mail stellen of direct via de chatbox

Neem contact op

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar

Kies een pakket

Basispakket

€ 795.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren

Basispakket incl. verkoopversneller

€ 795.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren

Basispakket incl. verkoopversneller turbo


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/makeldirec/domains/makeldirect.nl/public_html/wp-content/plugins/acf-price/fields/acf-price-common.php on line 60
1.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren