Huis verkopen amsterdam

Bij een huis verkopen in Amsterdam komen veel zaken kijken. De kans is daarnaast aanwezig dat het de eerste keer is dat je een woning te koop aanbiedt. In dat geval zullen er veel vragen op je afkomen. Waar let je precies op wanneer je een huis wilt verkopen in Amsterdam? En in hoeverre kan je hiervoor de hulp van een makelaar gebruiken? Een huis verkopen in Amsterdam is tenslotte vaak een emotionele aangelegenheid. Je wilt er daarom zeker van zijn dat dit proces soepel verloopt. Met Makeldirect kun je zelf je huis verkopen in Amsterdam. Wij vertellen je er graag alles over.?

Zelf je huis verkopen in Amsterdam met Makeldirect

Makeldirect is een internetmakelaar. In tegenstelling tot een traditionele full service makelaar, ben je daarom meer actief bij de verkoop van je woning. Denk hierbij aan het verzorgen van een aanbiedingstekst, het maken van foto’s en het inplannen van bezichtigingen. Wanneer je hierbij toch ondersteuning wenst te gebruiken, staat Makeldirect altijd voor je klaar. Zelf je huis verkopen in Amsterdam met Makeldirect wordt hiermee een stukje gemakkelijker gemaakt. Je bent ervan verzekerd dat je op een betrouwbare manier je huis kunt verkopen in Amsterdam.

 

Je huis verkopen in Amsterdam met onze pakketten

Wanneer je besluit om je huis te verkopen in Amsterdam met Makeldirect, heb je de keuze uit de volgende drie pakketten:

  • Basispakket

Als je voor het basispakket kiest, dan komt er een lokale NVM makelaar jouw woning opnemen. Deze makelaar geeft een prijsadvies af en controleert de gegevens in je dossier. Jouw woning wordt gepubliceerd op diverse websites waaronder Makeldirect, Funda en op sociale kanalen. Je ontvangt een ‘Te koop’-bord en kunt deelnemen aan de open huizen dag. De NVM makelaar neemt ook de onderhandelingen voor zijn rekening en stelt de koopakte op. Zo weet je altijd zeker dat je jouw huis op de juiste manier verkoopt.

  • Basispakket inclusief verkoopversneller

Naast het basispakket, bieden wij het basispakket inclusief verkoopversneller aan. Dit pakket is hetzelfde als het basispakket, alleen is het mogelijk om extra opties bij te boeken. Je kunt kiezen uit professionele fotografie, twee plattegronden (2D/3D) en/of aanbiedingsteksten.

  • Basispakket inclusief verkoopversneller turbo

Dit pakket is hetzelfde als het basispakket, maar in dit pakket zitten de opties aanbiedingsteksten, woningfotografie, plattegronden en 360 graden fotografie erbij inbegrepen.

Tips om je huis te verkopen in Amsterdam

Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk je huis verkopen in Amsterdam. Om de verkoop van je woning te bevorderen, hebben we een aantal tips voor je opgesomd.

  • Zorg voor een schoon en opgeruimd huis

Het ligt wellicht voor de hand maar het blijft een belangrijke tip die niet vergeten mag worden. Zorg voor een schoon en opgeruimd huis wanneer je besluit om je huis te verkopen in Amsterdam. Verberg rommel, repareer zichtbare mankementen en maak de boel goed schoon.
Hierdoor kan je niet alleen betere foto’s maken. Wanneer potentiele bezoekers je woning komen bezichtigen, zullen ze zich er ook sneller thuis voelen.

  • Onderschat de presentatie van je woning niet

De manier waarop je woning wordt gepresenteerd, kan van grote invloed zijn op de verkoop. Zorg daarom altijd voor duidelijke en realistische foto’s. Benoem in de aanbiedingstekst de belangrijkste pluspunten en vergeet een duidelijke plattegrond niet.

  • Bereid een bezichtiging goed voor

Over de bezichtiging gesproken; een goede voorbereiding is cruciaal. Wanneer je je huis wilt verkopen in Amsterdam, kun je als verkoper het beste de pluspunten benoemen. Is je tuin altijd goed onderhouden? Of is de keuken luxe afgewerkt? Als verkoper kun je dit tijdens de bezichtigingen nog eens goed benadrukken.

Stappenplan om je huis te verkopen in Amsterdam

Ben je van plan om jouw woning in Amsterdam te verkopen, maar heb je geen zin in de rompslomp van een traditionele fullservice makelaar? Kies dan voor Makeldirect. Met Makeldirect kun je zelf jouw woning verkopen tegen lage kosten en bepaal je zelf hoe je dit doet.

Wanneer je je huis wilt verkopen in Amsterdam met Makeldirect, wordt er een traject gestart. Het begint bij het aanmelden op de website. Nadat je een van onze verkooppakketten hebt gekozen, krijg je toegang tot je persoonlijke klantendossier. In dit klantendossier beheer je alle gegevens van je woning. Vervolgens neemt een lokale makelaar contact met je op, en doet de opname van je woning. Ook geeft hij een prijs af en controleert hij alle ingevoerde gegevens. Je huis verkopen in Amsterdam wordt hiermee een stuk gemakkelijker.

Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Dan kun je ons ook een vraag per e-mail stellen of direct via de chatbox

Neem contact op

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar

Kies een pakket

Basispakket

€ 795.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren

Basispakket incl. verkoopversneller

€ 795.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren

Basispakket incl. verkoopversneller turbo


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/makeldirec/domains/makeldirect.nl/public_html/wp-content/plugins/acf-price/fields/acf-price-common.php on line 60
1.00

Pakket selecteren Toon specificaties
Pakket selecteren