Huis verkopen - Makkelijk, snel en zeker | Makeldirect

Huis verkopen

Tegenwoordig is het niet altijd meer nodig om een traditionele makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning. Door zelf je huis te verkopen kun je veel geld besparen. Maar daartegenover staat ook dat er veel regelwerk bij komt kijken. Makeldirect is een internetmakelaar en kan je hierbij begeleiden. Wij vertellen je graag hoe je zelf je huis kunt verkopen met de hulp van Makeldirect.

Neem contact met ons op via info@makeldirect.nl, of bel op 085 0200 802

Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan hier je gegevens achter:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Je huis verkopen met Makeldirect

Je huis verkopen gaat gemakkelijk met Makeldirect. Wanneer je besluit om je eigen huis te verkopen met Makeldirect, wordt er een helder traject gestart. Zelf je huis verkopen met Makeldirect omvat vijf heldere stappen:

Stap 1: Aanmelden bij Makeldirect
Allereerst dien je je aan te melden op onze website. Je vult je gegevens in, selecteert het gewenste pakket en rekent direct af. Vervolgens krijg je een link naar je eigen klantendossier. In dit klantendossier voer je alle gegevens van je woning in. Zodra je klantendossier is ingevuld, nemen wij contact met je op. Zelf je huis verkopen gaat nu echt beginnen. Wij koppelen je aan een lokale makelaar, die je hierbij gaat begeleiden.

Stap 2: Woning opnemen
Vervolgens komt deze lokale makelaar bij je langs om je woning op te nemen. Ook wordt er gekeken naar de status van je woning. Op basis hiervan wordt er een prijsadvies gegeven. Jij gaat daarna zelf aan de slag om zelf je huis te verkopen. Zo schrijf je een aanbiedingstekst, zorg je voor plattegronden en maak je foto’s van je woning. Schakel je hiervoor liever een expert in? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Stap 3: Promotie
Nadat alle informatie op de juiste manier is verwerkt, is het tijd voor de promotie van je woning. Makeldirect deelt je woning op Funda, de website en social media. Hierdoor komt je woning veel onder de aandacht en wordt het gemakkelijker om zelf je huis te verkopen. Ook vergroot het de kans op een succesvolle verkoop.

Stap 4: Bezichtigingen
Wanneer potentiele kopers zich melden, plan je zelf de afspraken in. Daarnaast begeleid je ze tijdens de bezichtigingen. Mocht het in de praktijk lastig blijken om dit zelf te regelen, kun je hiervoor altijd je lokale makelaar inschakelen. Op deze manier wordt zelf je huis verkopen nog gemakkelijker.

Stap 5: Onderhandelingen en opstellen koopcontract
Bij onderhandelingen komt de lokale makelaar voor jou in actie. In jouw naam zal er onderhandeld worden over de uiteindelijke verkoopprijs. Wanneer je er met de koper uitkomt, stellen wij het uiteindelijke koopcontract voor je op. Zodra dit ondertekend is, is het officieel. Met Makeldirect wordt zelf je huis verkopen een fluitje van een cent.

Meer informatie over:
– Onze pakketten
– Met of zonder makelaar
– Kosten

Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Dan kun je ons ook een vraag per e-mail stellen of direct via de chatbox

Neem contact op

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar