Zorg voor een uitstekende presentatie - Makeldirect

Zorg voor een uitstekende presentatie

Ooit waren een bord in de tuin en een advertentie in de krant de belangrijkste tools voor een makelaar om een woning te verkopen. Vandaag de dag beginnen de meeste zoektochten op internet en verkopen steeds meer mensen liever zelf hun woning. Het is dus zaak dat je goed gevonden wordt en dat je woningpresentatie er uitstekend verzorgd is.

De kracht van een goede presentatie

Zelf de foto’s maken van je woning lijkt een leuk idee maar vergeet niet dat fotograferen echt een vak is. Kijk dus kritisch naar je foto’s. Benadrukken ze de positieve kanten van je woning? Zijn ze goed belicht? Krijgt een geïnteresseerde een goed beeld van de woning? Vraag ook zeker of vrienden die je woning kennen eens kijken naar de foto’s. Blijkt dat fotograferen toch maar een hobby moet blijken, geen nood. Er zijn tal van fotografen, gespecialiseerd in vastgoedfotografie die je kunnen helpen met goede foto’s.

Denk aan de tekst

Niet alleen het beeld is belangrijk, vergeet de kracht van een goede aanbiedingstekst niet. Een goede tekst is helder, heeft niet te lange zinnen en vertelt ook echt iets over de woning. Blijf vooral weg van de superlatieven en overdrijf niet. De tekst zou een rondleiding door het huis moeten geven op papier. Hierbij mag je best de pluspunten van de woning benoemen. Kijk echter uit dat het niet te verkoopgericht wordt Een goede tekst maakt nieuwsgierig en nodigt uit om te gaan kijken, niet om direct te kopen.

Hulp nodig?

Wil je bij nader inzien toch de presentatie liever aan professionals overlaten? Geen nood. Besluit je je  woning via Makeldirect te verkopen, dan schakelt jouw lokale makelaar een professionele fotograaf voor je in, of hij verzorgd de aanbiedingsteksten. Zo weet je zeker dat jouw woning uitstekend gepresenteerd is. Meer weten over de voordelen van zelf je huis verkopen via Makeldirect? Klik dan hier.

woning fotografie

 

Tags: aanbiedingsteksten, fotografie, huis verkopen, verkopen, woning, woningpresentatie, zelf verkopen

Bereken je voordeel

Bereken het verschil in kosten tussen Makeldirect en een gewone makelaar en ontdek het voordeel.

Gewone makelaar

-

Makeldirect Basispakket

-

Besparing op gewone makelaar